Kerstborrel in De Lichttoren

Van buiten is het voor velen een baken van de stad. Stap je over de drempel, dan voel je de historie van het pand. Daarom was de naam voor ons vanaf de eerste dag een logische keuze. De Lichttoren is én blijft een allemansvriend waar jong & oud alle dagen van de week welkom zijn.
Kerst in De Lichttoren

Bij De Lichttoren kunnen we niet wachten tot de feestdagen!

Een feestelijk kerstdiner of gezellige borrel met collega’s? Grand Café De Lichttoren staat klaar om jou en je gasten te verwelkomen in een sfeervolle omgeving vol kerstsfeer.

Jouw beste keuze voor zakelijke kerstborrels

Grand Cafe De Lichttoren biedt de ideale setting voor jouw zakelijke kerstborrel. Onze sfeervolle ambiance, vriendelijke bediening en uitgebreide borrelarrangementen zullen ervoor zorgen dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk wordt.

Liever dineren met je collega’s?

Tijdens de hele feestmaand hebben we een speciaal 4-gangen decembermenu voor slechts €49,50 per persoon. Dit menu is exclusief voor de hele tafel te kiezen, zodat iedereen binnen jouw gezelschap kan genieten van de heerlijke smaken die we te bieden hebben. We hebben ook gedacht aan niet-vleeseters en vegetariërs, want bij ons is er voor ieder wat wils.

Natuurlijk kun je tijdens de hele maand december ook genieten van onze reguliere menukaart, boordevol smakelijke opties om aan jouw culinaire wensen te voldoen.

Jouw kerstborrel in De Lichttoren? Neem contact op met info@delichttoren.nl

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT