Philipsmuseum

Op een steenworp afstand van De Lichttoren staat het Philips Museum, gevestigd in de eerste Philipsfabriek. Leer op een inspirerende, interactieve manier de geschiedenis van Philips kennen.

Combineer je bezoek aan het Philipsmuseum (een van de hotspots in Eindhoven) met een koffie, lunch, diner of borrel in Grand Café De Lichttoren.

Gelegen in dezelfde straat als De Lichttoren, biedt het Philipsmuseum een meeslepende reis door de opmerkelijke erfenis van Philips, een wereldleider op het gebied van technologische innovatie. Ontdek de evolutie van dit iconische merk, de impact ervan op de wereld en de inspirerende visie die het heeft gevormd.

De Lichttoren, nog een van de hotspots in Eindhoven, belichaamt een perfecte mix van historisch erfgoed en eigentijdse flair. Gelegen in dezelfde straat als het Philipsmuseum, is deze locatie een ideale plek om je ontdekkingstocht te beginnen. Bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid etentje bij De Lichttoren en vervolgens naadloos overstappen naar het Philipsmuseum om meer te leren over de pioniersgeest die Eindhoven heeft gevormd.

Ben je met een groep en heb je interesse in een groepsarrangement? Of heb je andere specifieke wensen? Neem contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT