Over Grand Café De Lichttoren

Grand Café De Lichttoren is gevestigd in één van de meest iconische en bekendste gebouwen van Eindhoven: De Lichttoren.

Grand Café De Lichttoren is gevestigd in één van de meest iconische en bekendste gebouwen van Eindhoven: De Lichttoren. De naam verwijst naar de voormalige gloeilampenfabriek van Philips uit 1921. Op de bovenste verdieping werd de levensverwachting van de lampen getest. Vroeger, toen Eindhoven vooral nog laagbouw had, waren tot ver in de omtrek de brandende lampen te zien. Zo komt het gebouw aan de naam ‘De Lichttoren’.

Vandaag de dag is het een fijne plek waar het de hele dag door genieten is. Van ’s morgens een kop koffie met gebak, tot ’s avonds een borrel, en alles daar tussenin. Van locals tot toeristen, van bedrijven tot ouders met jonge kinderen, van winkelend publiek tot toeristen. Iedereen is welkom in De Lichttoren.

Een sfeervol restaurant, fijne koffiehoek, een gezellige borrelplek rondom de bar, een leestafel, een zonnig stadsterras, een eigen patisserie, een kinderhoek, een aparte vergaderzaal; het grand café is groots en veelzijdig. Wij zijn gelegen in hartje Eindhoven en omringd door winkels, hotels, parkeergelegenheid, het station en het stadion. Kom eens langs en geniet!

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT