Ruimtes

Met ruim 250 zitplaatsen binnen, een besloten ruimte, een groot stadsterras én door de centrale ligging in hartje centrum is De Lichttoren een perfecte plek voor iedere groep in Eindhoven. Welke ruimte past bij jouw wensen?

Grand Café De Lichttoren heeft eindeloos veel mogelijkheden. Onze veelzijdige locatie is the-place-to-be voor jouw unieke bijeenkomsten, van intieme vergaderingen tot grandioze evenementen. Stap binnen en ontdek de perfecte setting voor jouw gelegenheid in het hart van Eindhoven.

DE LICHTKAMER

De Lichttoren beschikt over een besloten ruimte: De Lichtkamer. Hier kun je dagelijks terecht voor een besloten vergadering, presentatie, workshop of privé diner. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk.

HET RESTAURANT

Het restaurant van De Lichttoren telt ruim 180 zitplaatsen. Hierdoor hebben wij veel mogelijkheden voor grote groepen. Indien gewenst kunnen we tot 75 personen het achterste deel reserveren waardoor je semi-besloten kunt dineren of lunchen.

BORRELEN

Onze bar is het hart van de zaak. Rondom deze grote bar staan diverse hoge tafels met barkrukken. De perfecte plek voor een borrel met een klein of groot gezelschap.

KOFFIEHOEK

De koffiehoek is een heerlijk plek om te genieten van een koffie of thee met huisgemaakt gebak, het lezen van een krantje of om te werken achter de laptop.

TERRAS

Een oase van rust in hartje centrum! Het terras is ruim opgezet en biedt plaats aan ruim 130 gasten. De zon schijnt er volop maar er zijn ook voldoende schaduwplekken te vinden.

KINDERHOEK

De speelhoek is een leuke plek voor de kids om te spelen terwijl de ouders genieten van een hapje en drankje. En wist je dat we zowel tijdens de lunch als het diner een speciale menukaart voor kinderen hebben?

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT