Kerst (zakelijk)

Vier je zakelijke kerstviering bij Grand Café De Lichttoren in Eindhoven. Reserveer nu voor een feestelijke kerstlunch of diner met collega’s in een sfeervolle setting.

Op zoek naar de perfecte locatie voor je zakelijke kerstviering? Bij Grand Café De Lichttoren in Eindhoven bieden we een sfeervolle en professionele setting voor bedrijven en teams. Ontspan en vier samen met collega’s in een prachtig versierd restaurant, ideaal voor een feestelijke afsluiting van het jaar.

Decembermenu: De ideale keuze voor jouw bedrijfsdiner
Vanaf 9 december serveren wij ons speciale decembermenu, perfect om je team alvast in de feeststemming te brengen. Of het nu gaat om een klein teamuitje of een groot bedrijfsfeest, je kunt rekenen op een warme, feestelijke ambiance die indruk maakt op je gasten.

Exclusief 4-gangen kerstmenu op 2e Kerstdag
Op 26 december kun je bij De Lichttoren terecht voor een exclusief kerstmenu tijdens de lunch of diner. Onze chef heeft een luxe4-gangen kerstmenu samengesteld met culinaire hoogtepunten, ideaal voor een zakelijk kerstlunch of diner met collega’s of zakenpartners. Let op: op deze dag is à la carte niet beschikbaar.

Waarom kiezen voor De Lichttoren voor je zakelijke kerstviering?
– Stijlvol ingericht, met aandacht voor details die passen bij een zakelijke setting.
– Gelegen in het hart van Eindhoven, goed bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten.
– Ons team staat klaar om jullie groep tot in de puntjes te verzorgen, zodat je volledig kunt ontspannen en genieten van de feestdagen met je team.

Groepsaanvraag?

Tot 15 personen kun je bij ons gewoon reserveren.

Vanaf 15 personen kun je een offerte aanvragen via
bovenstaande knop.