Good Vibes Horeca

De Lichttoren is trots onderdeel van Good Vibes Horeca, een groep met een passie voor de beste horeca-ervaringen in Eindhoven.

Onze horecafamilie

The Roast Club

Voor een culinair avontuur is The Roast Club de perfecte bestemming. Dit restaurant biedt een unieke combinatie van gegrild vlees en verfijnde gerechten, met een menu dat zowel klassiekers als innovatieve creaties omvat. Of je nu komt voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel, The Roast Club zorgt voor een onvergetelijke eetervaring. Als je na het diner op zoek bent naar een levendige sfeer, kun je altijd terecht bij Bar Proast.

Bar Proast

Bar Proast is dé plek voor ontspanning en gezelligheid. Hier geniet je van een breed scala aan dranken en bites in een ontspannen setting. Het is ideaal voor een avondje uit met vrienden. Na je diner bij The Roast Club of De Lichttoren kun je bij Bar Proast terecht om de avond voort te zetten met een drankje en goede muziek.

Café Bar ‘t Lempke

Het bruisende Café Bar ‘t Lempke is de plek voor feest en gezelligheid met goede muziek.

Bij De Lichttoren werk je niet alleen samen met ons, maar met de hele Good Vibes Horeca familie. Voor meer informatie, bezoek de Good Vibes Horeca website.

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT