GLOW Eindhoven

Een bezoek aan GLOW staat garant voor een fantastische avond. Tijdens GLOW beleef je in onze optiek Eindhoven op z’n mooist. De hele binnenstad biedt podium aan spectaculaire lichtkunstwerken die je tijdens een gratis wandelroute kunt bezichtigen.

Stap binnen in de magische wereld van GLOW Eindhoven bij De Lichttoren. Wij zijn verheugd om je uit te nodigen voor een fascinerende reis door lichtkunst en innovatie. Als toonaangevende locatie zijn we trots om een unieke bijdrage te leveren aan dit schitterende evenement.

Benieuwd wat De Lichttoren te bieden heeft tijdens GLOW?

Onze speciaal geselecteerde exposities brengen licht en creativiteit samen op een adembenemende manier. Binnenkort wordt bekendgemaakt welke indrukwekkende installatie je bij ons kunt bewonderen tijdens dit evenement. Blijf onze pagina volgen voor de nieuwste updates.

GLOW vindt dit jaar plaats van zaterdag 11 november t/m zaterdag 18 november 2023. Combineer je bezoek aan het Lichtkunstfestival met een koffie, lunch, diner of borrel in Grand Café De Lichttoren. Qua ligging zijn wij de perfecte uitvalsbasis op de route.

Bezoek je GLOW met een groep en heb je interesse in een groepsarrangement? Of heb je andere specifieke wensen? Neem contact met ons op en we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT