FAQ

Vind hier de veelgestelde vragen over ons Grand Café De Lichttoren.

Vind hier de veelgestelde vragen over ons restaurant

Tot hoeveel personen kan ik reserveren via de website

Tot 15 personen kun je bij ons reserveren op de website via Formitable.
Vanaf 15 personen vragen we om een offerte aan te vragen: via deze link!

Moet ik vooraf reserveren of kan ik ook zonder reservering langskomen?

Als je vooraf reserveert heb je gegarandeerd plek! Walk-ins zijn bij ons altijd welkom.

Welke betaalmethodes hanteren jullie?

Bij ons in het restaurant kun je betalen met pin, cash en creditcard (met uitzondering van Amex). Daarnaast kun je via onze Butlaroo QR-code betalen met Ideal. Groepen kunnen bij ons ook op factuur betalen. Hiervoor hanteren wij 15,- administratiekosten en ontvangen wij graag vooraf de factuurgegevens. Wij werken niet met E-Facturatie.

Kan ik een besloten feest houden bij jullie?

Voor feestjes tot 70 personen hebben we De Lichtkamer beschikbaar. Vanaf 200 personen kun je bij ons ook op bepaalde dagen De Lichttoren afhuren. Hier kun je dan een (bedrijfs)feest organiseren. Dit gaat altijd op aanvraag.

Let op! Wegens de locatie van ons restaurant kunnen wij geen versterkt geluid toestaan.

Hoeveel ruimtes heeft De Lichttoren

Wij hebben 1 besloten ruimte, namelijk De Lichtkamer. Daarnaast kunnen wij ons restaurant opsplitsen, waardoor we achterin groepen semi-privé kunnen neerzetten.

Is er parkeergelegenheid bij het restaurant?

Wij hebben 2 parkeergelegenheden op loopafstand. Namelijk Q-Park de Witte Dame en Q-Park Mathildelaan.

Zijn huisdieren toegestaan in het restaurant?

Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant, met uitzondering van geleidehonden. Op het terras zijn jullie viervoeters wel welkom.

Hebben jullie vegetarische/veganistische opties?

Ja, wij bieden een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische gerechten. Bekijk ons menu op de website voor de mogelijkheden.

Is het restaurant toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, ons restaurant is grotendeels gelijkvloers en we hebben ook een invalidetoilet beschikbaar.

Groepen

Wat is het annuleringsbeleid?

Groepen tot 70 personen: Wijzigingen in aantal personen dienen uiterlijk 72 uur voor aanvang van het evenement te worden doorgegeven per mail zodat deze kosteloos doorgevoerd kunnen worden. Voor personen die niet tijdig zijn afgemeld worden de afgesproken arrangementen volledig in rekening gebracht.

Groepen vanaf 70 personen: 

  • Een aanbetaling van 30% moet vier weken voor aanvang van het evenement worden voldaan. In geval van een sneller naderend evenement wordt de deelfactuur direct bij bevestiging verzonden.
  • Wijzigingen in aantal personen dienen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement te worden per mail zodat deze kosteloos doorgevoerd kunnen worden. Voor personen die niet tijdig zijn afgemeld worden de afgesproken arrangementen volledig in rekening gebracht.

Wat voor arrangementen bieden jullie aan?

Wij hebben diverse arrangementen voor vergaderingen, lunches, diner, borrels ect. Bekijk onze pagina https://delichttoren.nl/groepen/ voor meer informatie!

Tot hoeveel personen kan ik een groepsaanvraag doen.

Bij de afhuur van onze volledige restaurant kunnen wij tot 750 gasten kwijt in een staande opstelling. Voor een zittende opstelling maximaal 400 personen. Voor grote evenementen aanvragen kun je het beste even mailen naar info@delichttoren.nl

RESERVEER OF PLAN JE GROEPSARRANGEMENT